Maatwerk

Naast dat U soms op zoek bent naar een nieuw sieraad, kan het ook zijn dat u eens wat anders wilt met uw eigen, of de aan u nagelaten sieraden.

Ook hiermee helpen we u graag.

Het kan zo zijn dat u zelf een bepaalde aanpassing al in gedachten heeft, samen kijken we dan naar de uitvoerbaarheid en de mogelijkheden.  Soms liggen sieraden al langere tijd in de kast om toch niet op deze manier gedragen te worden, omdat de stijl niet meer uw smaak is, of dat U ze te ouderwets vindt, misschien matchen ze ook wel niet bij uw huidige sieraden

Maar misschien is het zo dat u zelf geen enkel idee heeft wat u met deze sieraden aan moet dan gaan we samen met u aan het ontwerpen!

Door een geoefende manier van gericht vragen stellen, komen wij vaak al met een goed idee hoe het vermaakte sieraad beter bij u zal passen, binnen het door u gestelde budget. Met behulp van schetsen, evt. voorbeelden, en een vooraf besproken prijsopgave komen we vaak tot de mooiste nieuwe sieraden. De werkzaamheden gebeuren op ons eigen atelier zodat wij het vermaakproces volledig zelf in de hand hebben en dit ook voor u vastleggen met foto’s.

“oh, dat had ik al veel eerder moeten doen…,
zonde dat het al die tijd in een doosje heeft gelegen!!”

Natuurlijk zijn er nog veel meer ideeën, dan dat wij u hier kunnen laten zien, komt u gerust eens langs om te vragen naar de mogelijkheden, want die zij er; ook voor U. Een veel gehoorde reactie is;

Het proces

De Vooys
Maatwerk sieraden